Letakarítani nem kéne már?

2010.03.05. 14:31

....címmel jelent meg ez az írás és kép eredetileg az immortalis blogon, de ide is passzol.

Egész egyszerűen nem fér a fejembe, hogy Kalocsa Város Önkormányzatának nem kevés alkalmazottja közük egyiknek sem tűnt még fel az, hogy a Polgármesteri Hivatal épületén található -szerény véleményem szerint roppant csúnya kivitelezésű- "VÁROSHÁZA" feliratot komoly mennyiségű galambszar borítja? 

Azt hiszem, hogy ehhez a látványhoz nem kell különösebb kommentár. De ezúton szeretnék egy felajánlást tenni: ha valaki az Önkormányzattól biztosít nekem egy kellő magasságú létrát, valamint tisztítószert, gyökérkefét, valamint kézmeleg vizet, akkor letakarítom a csúfságot.

Ha már másnak nem jut eszébe.


A bejegyzés trackback címe:

https://kalocsablog.blog.hu/api/trackback/id/tr441811541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

escéhá 2010.03.09. 15:32:22

Meg kell várni a "Kalocsa, Galambváros" c. előadást. Ha a birkák nem ellenzik, úgy először őket nyírják meg. Majd a baglyok jönnek a Zeneiskola udvaráról, hiszen nincsenek engedélyezve. Eddigre már politikamentessé válik e topik, hiszen kétharmad az kétharmad. Mindenki oda pisil, ahová tud, egy év múlva, ahová akar.

Eddig sem kellett semmi látványhoz kommentár, de ezentúl kommentár sem kell.

Scriptosaurus 2010.03.10. 10:34:22

és mindenki menjen a francba. Kalocsát nevezzük el Kolumbiának. Lásd még "kolumbárium", "kolumna, "főttkukorica", "töltőtoll", "intimbetét" (Ballagi Nagy Szótár". Ugyanott kiskaliberű puskák leszállított áron. Gábor
süti beállítások módosítása