Faragatlanság és botrány!

2010.01.19. 08:36

Fél órával a kezdés után lincshangulat uralkodott a kalocsai Otthon Filmszínház előcsarnokában, Walt Disney Pinocchio című animációs filmjének bemutatóján. A jegyet váltók jól tudták, hogy nem színészek fognak játszani a vásznon, ennek ellenére százával követelték vissza a pénzüket, mondván, semmit sem kaptak érte.

A reklamálók ezrei azzal érveltek, hogy gyermekkori emlékeikben Pinocchio, mint Gepetto mester fából faragott bábuja él, akit a filmen ósdi rajz animációval próbáltak helyettesíteni. Vujity Trvtko sapkáját lengetve állt a milliók élére, alkalmi jogvédőként, de hiába: Walt Disneyt próbálták megkörnyékezni panaszaikkal, ám ő elbújt a Művész Kávéház pultja mögött. A feldühödött tömeg jobb híján Balaton József moziüzemeltetőt kezdte inzultálni, aki megígérte a tömegnek, hogy kártalanítja őket. Később ezt a kijelentését visszavonta.

További részletek a TV2 weboldalán!


Szerző: escéhá

1 komment

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kalocsablog.blog.hu/api/trackback/id/tr171683924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

áldottgyermek · http://aldottgyermek.blog.hu 2010.01.19. 17:04:39

:D

és itt jegyezném meg, hogy Kurt Cobain még mindig halott!
süti beállítások módosítása